Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Oled täna seltskondlik. Eneselegi ootamatult võid avastada end kellelegi südant puistamas. Hea aeg ebaselgete suhete klaarimiseks.

Saarte Hääl

SÕNN Tänane päev toob su ellu ilusaid elamusi ja positiivseid inimesi. Oled ka ise äärmiselt kena inimene. Rahalised tehingud sul täna eriti hästi ei suju.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Oled vastutustundlik ja otsusekindel ning kõiki su tänaseid ettevõtmisi kroonib edu. Võid teha edusamme ka karjääriredelil.

Saarte Hääl

VÄHK Võid leida endale täna palju uusi tuttavaid. Samas kipud ise veidi pealiskaudne olema, millega võid mõne oma kaaslase tundeid valusalt riivata.

Saarte Hääl

LÕVI Oled teravmeelne ja üpris otsekohene. Nüüd on aeg koht kätte näidata neile, kes on siiani end teistest paremaks pidanud ja ületähtsustanud.

Saarte Hääl

NEITSI Oled nüüd energiline ja samas kergesti ärrituv. Inimesed tajuvad seda ning koguni pelgavad sind väheke. Kui tahad koostööd, võta rahulikumalt.

Saarte Hääl

KAALUD Võid kokku puutuda inimestega, kes sind alt veavad. Kui pead midagi korraldama, siis pöördu abi saamiseks nende poole, keda hästi tunned.

Saarte Hääl

SKORPION Täna suureneb su huvi tõsiste teemade ja filosoofia vastu. Sa ei lepi pealiskaudsete selgitustega ning püüad iga hinna eest jõuda asja tuumani.

Saarte Hääl

AMBUR Võimalik, et täna laheneb mõni kaua kestnud probleem. Oled reibas ja valmis vastu minema uuele ja põnevale. Samas püüa säilitada ettevaatlikkust.

Saarte Hääl

KALJUKITS Hoidu lobisemisest ja püüa rohkem kuulata, mis teistel öelda on. Ära kuku rabistama, tegutse rahulikult ja läbimõeldult, nii saavutad edu.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Tunned tä­na tüdimust kõigest vanast, tahad osta endale midagi uut ja põnevat või siis kogeda midagi seikluslikku. Tajud vajadust olla vaba.

Saarte Hääl

KALAD Võimalik, et pead täna oma eilsete tegude või sõnade eest vastust andma. Püüa sellisel puhul käituda võimalikult rahulikult ning ära hakka ennast tobedalt õigustama.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles