Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Liigne töökoormus võib hakata su tervisele mõjuma. Õigem oleks tänane päev kodus veeta ja puhata. Näiteks hea raamatuga tugitoolis mõnuledes.

Saarte Hääl

SÕNN Täna oled tähelepanelik nii enese kui ka teiste tegevuse suhtes. Nüüd märkad ka seda, mis on sul varem kahe silma vahele jäänud.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Hindad kvaliteeti, kuid sinu nõudmised võivad olla nii kõrged, et jäädki oma kõrget ideaali otsima. Ole veidi leplikum, ega sa ise ka nii täiuslik pole!

Saarte Hääl

VÄHK Püüa täna olla pisut avatum ja seltskondlikum. Ka kõigi eluraskustega ei pea sa tingimata üksinda hakkama saama. Võta kuulda sõprade soovitusi.

Saarte Hääl

LÕVI Oled täna väga põhjalik ning liigud rahulikult, ent vääramatu kindlusega oma eesmärgi poole. Hea päev ka iseseisvaks eneseharimiseks.

Saarte Hääl

NEITSI Võimalik, et tunned täna allasurutud viha inimeste vastu, kes mingil moel sinu üle kontrolli omavad. Suureneb soov saada iseseisvamaks.

Saarte Hääl

KAALUD Võid nüüd mõnevõrra depressioonis olla ja võrdlemisi tujukas. Täna on targem sulle mitte jalgu jääda. Stressi maandamiseks võta endale aega loodusesse minekuks.

Saarte Hääl

SKORPION Täna on hea päev tegeleda millegi loomingulisega. Oled tundlik ja emotsionaalne. Hoidu kindlasti kergemeelsetest suhetest ja alkoholist.

Saarte Hääl

AMBUR Oled täna meelestatud tavalisest harmoonilisemalt. Püüad positiivsust ka teistega jagada. Hea päev suhtlemiseks ja uute sidemete sõlmimiseks.

Saarte Hääl

KALJUKITS Sinu jaoks kerkivad nüüd tähtsale kohale psühholoogilised teemad. Võimalik, et avastad ka iseendas mõne sootuks uue iseloomu tahu.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Püüa täna vältida läbimõtlematuid sõnavõtte. Kõike sinu öeldut võidakse peagi hakata sulle nina alla hõõruma. Ole rahaasjades tähelepanelik.

Saarte Hääl

KALAD Ürita täna olla võimalikult konkreetne. Väldi mõistukõnet ja sümboolseid vihjeid, paraku võidakse sinust sootuks valesti aru saada ning sellest tõuseb vaid häda ja õnnetust...
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles