Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Kipud täna käituma egoistlikult ja impulsiivselt, seetõttu ei taha keegi sinuga koostööd teha. Pealegi muutud sa kergesti armukadedaks ja õelaks.

Saarte Hääl

SÕNN Oled täna kõrgendatud ja optimistlikus meeleolus. Kuid püüa vältida muretuks muutumist. Samas on täna hea päev pidu panna ja lõõgastuda.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Käitud nüüd mõistlikumalt ja rahulikumalt kui tavaliselt. Oled stabiilne, kuigi veidi laisk. Püüa oma tänaste kohustustega ühele poole saada.

Saarte Hääl

VÄHK Hea päev oma teadmiste ja kogemuste jagamiseks. Suudad ennast arusaadavalt ja ilmekalt väljendada, mistõttu jõuab su jutt pärale ka puupeadele.

Saarte Hääl

LÕVI Oled täna veidi endasse tõmbunud ja pelglik. Kipud suhtuma igasse lähenemiskatsetesse umbusklikult, suisa paranoiliselt. Vajad turvatunnet.

Saarte Hääl

NEITSI Sina juba oskad teisi inimesi enese heaks tööle rakendada. Nad on lausa vabatahtlikult nõus sind igati abistama. Kuidas sa seda ometi teed?

Saarte Hääl

KAALUD Suurenenud vajadus turvatunde järele. Oht raisata raha asjade ostmisele, mida sa üldse ei vaja! Hea lahendus on tänane päev koduseinte vahel veeta.

Saarte Hääl

SKORPION Püüad igati oma kaaslast mõista ja tema hingesoppidesse tungida. Mõjud väga hoolitseva ja tähelepanelikuna. Hea aeg romantikaks.

Saarte Hääl

AMBUR Tunned end täna veidi ebakindlana, kuna arvad, et sinu teadmised pole piisavad. Usalda intuitsiooni, nii saavutad hetkel parimad tulemused.

Saarte Hääl

KALJUKITS Sa otse pakatad täna üllatuslikest ja originaalsetest ideedest ning suudad neid ka edukalt ellu viia. Liikluses võiksid täna ettevaatlikum olla.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Võimalik, et ajad täna oma väljakutsuva käitumisega partneri armukadedaks. Kui ette ei vaata, võib teie suhe mõraneda või lõppeda.

Saarte Hääl

KALAD Hea päev alustada millegi uuega, võimalik, et saad ootamatult stardikapitali või mõjuvõimsate isikute heakskiidu ja toetuse. Kasuta seda!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles