Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Probleemid tekivad lahendamata jäänud suhetest. Püüa olla otsekohene ja aus, kuid väldi asjatut õelutsemist ja teiste karmi paikapanemist.

Saarte Hääl

SÕNN Oled täna tähelepanelik. Näed ilma vaevata läbi ka kavalaid ja keerulisi sepitsusi. Soodne aeg detailset tähelepanu nõudvate tööde tegemiseks.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Kipud oma arvamust teistele peale suruma, mis võib muuta rahuliku ja lõbusagi õhkkonna pingeliseks. Samas solvud, kui sinust välja ei tehta.

Saarte Hääl

VÄHK Oled helde, südamlik ja optimistlik. Saavutad austuse kaaslaste seas ja edu töötegemisel. Soodne päev õppimiseks ja lastega tegelemiseks.

Saarte Hääl

LÕVI Hea päev lõpetada poolelijäänud asju. Hästi edeneb sul täna ka kodu koristamine ja vajaliku eraldamine ebavajalikust. Ebasoodne aeg pidudeks.

Saarte Hääl

NEITSI Võimalik, et kohtad täna konkurente. Tõenäoliselt pannakse sind päris tõsiselt proovile. Saavutad edu eelkõige siis, kui oled julge ja enesekindel.

Saarte Hääl

KAALUD Soodne päev pühenduda eneseharimisele, süveneda mõnda filosoofilisse probleemi või harida end reisimise läbi. Oled suuteline teadvustama oma tõelist potentsiaali.

Saarte Hääl

SKORPION Täna suudad sa mõelda realistlikult ning oskad leida loogilisi seletusi ka väga keerulistele asjadele. Hea aeg teaduslikuks tööks.

Saarte Hääl

AMBUR Võid saavutada edu, kui lakkad olemast liiga emotsionaalne. Kasuta oma tahtejõudu sulle tähtsate ja meeldivate plaanide realiseerimiseks.

Saarte Hääl

KALJUKITS Oled täna ak­tiivne suhtleja, sõlmid vajalikke ja kasulikke sidemeid. Soodne päev ka abielusuhte vormistamiseks ja enesetäiendamiseks.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Päev võib tuua su ellu vägagi suuri katsumusi. Püüa säilitada positiivne meelestatus, see kandub üle ka teistele ja kõik laheneb kergemini.

Saarte Hääl

KALAD Võimalik, et saad täna hakkama millegi sellisega, millega sa veel mõni aeg tagasi poleks kindlasti tegelenud. Hea päev piiride ületamiseks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles