Aasta inimene on Margus Muld

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mare Kirr vasakul.
Mare Kirr vasakul. Foto: Saarte Hääl

Saaremaa vallavalitsuse eilsel vastuvõtul kuulutati Saaremaa 2018. aasta inimeseks teleajakirjanik Margus Muld ja aasta teoks Saaremaa Võrkpalliklubi. Saare maakonna vapimärgiga tunnustati Mare Kirri ja maakonna teenetemärgi pälvis Erika Kesküla.


Saarte Hääl

MARGUS MULD

Kolleegide sõnul on Margus Mullal oskus teha oma tööd isikupäraselt ja köitvalt ning kirsiks tordil on saanud tema väikesed õpetussõnad ja vimkad. Ei ole kahtlust, et ta teeb oma tööd Saaremaa üle uhkust tundes ning siinset elu ja inimesi väärtustades. Ta on hoolitsenud selle eest, et Saaremaa oleks järjekindlalt pildil. Selles osas on ta teinud ära suurema töö kui mis tahes reklaamikampaaniad. Ta on vahetu ja positiivne saarlane ning see peegeldub ka tema tehtud uudislugudes.

AASTA TEGU

Saaremaa Võrkpalliklubi on pakkunud meile suurepäraseid hetki ja häid emotsioone ning andnud põhjust Saaremaa üle uhkust tunda. Neile kaasa elades on kasvanud saarlaste ühtsustunne, seda enam, et meeskond kannab Saaremaa nime. Klubi ettevõtmiste ja edu taga seisavad klubi president Toivo Alt, asepresident Jaanus Põlluäär, mänedžer Hannes Sepp, peatreener Urmas Tali ning mõistagi tublid mängumehed.

MARE KIRR

Oma tegemistest rääkides on Mare Kirr ise öelnud, et tema sees on alati olnud teadmine, et käidud tee on õige. Unistusena on ta nimetanud soovi, et kõik oleksid terved ja et inimesed suudaksid rohkem väärtustada teisi enda kõrval. Oma põhitöö kõrvalt Kuressaare haigla kiirabi erakorralise meditsiiniabi meeskonnas on ta enam kui 20 aastat olnud naiskodukaitse Saaremaa ringkonna liige ja alates 2015. aasta kevadest ringkonna esinaine.

ERIKA KESKÜLA

Juba aastaid kuulub talle Kuressaare haigla ambulatoorsete vastuvõttude rekord – üle 4000 vastuvõtu aastas. Patsiendid usaldavad teda ja soovivad tema vastuvõtule tulla. Kolleegid toovad esile ka seda, et naha- ja suguhaiguste arstina võtab ta aktiivselt osa Saaremaa arstide seltsi tööst ja erialastest seminaridest, nõustab kaastöötajaid ning esineb loengutega nii meditsiinitöötajatele kui ka teistele maakonna inimestele. Lisaks on eeskujuks tema sportlik eluviis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles