Ott Tänak ja Martin Järveoja tõid Tšiilist MM võidu

Saarte Hääl
Copy
Tänak möödus Neuville'ist ning tõusis võiduga MM-sarja üldarvestuses teisele kohale.
Tänak möödus Neuville'ist ning tõusis võiduga MM-sarja üldarvestuses teisele kohale. Foto: Timo Anis

Autoralli MM-sarja ajaloo esimese Tšiili ralli võidu võtsid Ott Tänak ja Martin Järveoja, kes võitsid ühtlasi ka punktikatse ning tõusid autoralli MM-sarja üldarvestuses teisele kohale.

Esimest korda Tšiilis toimunud autoralli MM-sarja etapi Tšiilis võitsid Ott Tänak ja Martin Järveoja, kellel õnnestus edestada nii Sebastien Ogier'i kui ka Sebastien Loebi. MM-sarja uueks üldliidriks kerkis kuue etapi peale kokku 122 punkti kogunud Ogier. Tänak jääb temast hetkel kümne punktiga maha. Tšiilis laupäeval avarii tagajärjel katkestanud Thierry Neuville on 110 silmaga kolmas. 

"See oli meie jaoks suurepärane ralli. Sellise tulemuse saavutamiseks oli vaja teha kõvasti tööd ja palju energiat kulutada," vahendas Postimees Tänaku WRC otseülekandes öeldud sõnu pärast viimase kiiruskatse lõppu. "Me ei sõitnud pidevalt maksimumi piiril, aga saime vaatamata sellele suurepärase tulemuse tehtud. Olen väga rahul," lisas Ott Tänak. Tema sõnul oli see tähtis meeskonnale, sest kahel eelmisel rallil tuli sõit esikohalt katkestada: "Nüüd tõestasime jälle, et suudame võita. Kõik peavad jätkama kõva töö tegemist, siis tuleb ka tulemus."

Järgmisena ootab ees Portugali ralli, mis toimub 30.maist- 2.juunini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles