TOIT: Grillimisel kindlat retsepti ei ole

LIHTSUSES PEITUB JÕUD: Kärla grillimeister eelistab värsket liha, mille ta ise grillimiseks ette valmistab.

FOTO: Irina Mägi

Liha, kala, vorst ja muu kraam. Marinaadis või ilma, gaasil ja sütel või hoopis lõkkel. Ehk täpselt nii, nagu igaüks harjunud on ja paremaks peab. Daamid ja härrad – grillid on kuumaks aetud!

Kuidas kõige paremini ja kõige tulemuslikumalt, on kindlasti igaühe enda otsustada, aga spetsialisti nõuanne kulub alati marjaks ära. Ja siinkohal pöördume grillimisvõistluste mitmekordse laureaadi ja hobigrillija Villi Pihli poole.

"Mul ei ole sellist asja nagu grillihooaeg, mul ei saa see kuidagi läbi ja aastaaeg siin ei loe," tunnistab Villi Pihl oma Kärla kodu terrassil grill-liha küpsetades. Villil tuleb grillimist ette palju, vähemalt kolm-neli korda nädalas, nädalavahetusel kõik päevad. "Eks ta selline hobi on, sest meeldib õige maitse ülesleidmine ja erinevad võimalused selleni jõudmisel. Muidugi on oluline protsess ise, aga eks on ka untsu läinud."

Tagasi üles