Lähipäevad on muutliku pilvisusega ja soojad

Saarte Hääl
Copy
Oodata on hoovihma.
Oodata on hoovihma. Foto: Elmo Riig

Ilmateenistus prognoosib lähipäeviks muutlikku pilvisust, hoovihma ja pühapäevaks sooja kuni 26 kraadi.

Reede öösel tuleb Lääne-Eestis selge või vähese pilvisusega sajuta ilm, Ida-Eestis on muutliku pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub põhja- ja loodetuul 3-9, põhjarannikul puhanguti kuni 13 m/s ning sooja on 10-15 kraadi. 

Päeval on Lääne-Eestis selge või vähese pilvisusega sajuta ilm, Ida-Eestis on muutliku pilvisusega ilm ning mitmel pool sajab hoovihma. Puhub põhja- ja loodetuul 3-9, põhjarannikul puhanguti kuni 13 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb. Sooja tuleb 17-23 kraadi.

Laupäeva öösel on Lääne-Eestis selge või vähese pilvisusega sajuta ilm, Ida-Eestis on vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 2-7 m/s ja sooja on 11-16 kraadi. Päeval tuleb vähese või vahelduva pilvisusega ilm, peamiselt Ida-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub läänekaare tuul 2-7 m/s ja sooja tuleb 21-25, rannikul kohati 18 kraadi.

Pühapäeva öösel tuleb selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s ja sooja on 9-15 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s ja sooja tuleb 21-26, rannikul kohati 18 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles