Taavi Libe juhtis saatetundi Kadi raadios

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
TAAVI LIBE rääkis Tiiu Tammoja, Piret Puusepa ja Kristel Peeliga.
TAAVI LIBE rääkis Tiiu Tammoja, Piret Puusepa ja Kristel Peeliga. Foto: Gunnar Siiner/Saarte Hääl

Eile Kadi raadios merepäevade teemalist saatetundi juhtinud isikupärane eetrihääl Taavi Libe lausus kiidusõnu Saaremaa ajalehtede teemal.

Vikerraadio hommikuprogrammis kohalike ajalehtede tutvustamist valdavalt Saaremaa lehtedest alustav Taavi Libe ütles, et kuskilt tuleb ju Eestile ringi peale tehes alustada. "Kuidagi on saanud harjumuseks alustada saarte pealt ja lõpuks jõuan Lõuna-Eestisse välja," rääkis saatejuht. 

"Pean tunnistama, et Saaremaa lehed on ka väga tuumakad, tihtipeale tulevad kõige sisukamad uudised saarte lehtedest võrreldes teiste kohalike lehtedega. Hea on kohe millegi tuumakamaga alustada."  

Füüsiliselt satub Taavi Libe Saaremaale enda sõnutsi hästi vähe. Rohkem käivad Saaremaal ilmselt need mandri inimesed, kellel on siin sugulased või sõbrad ja tuttavad. "Minul neid ei ole ja iga suvi ma siia kindlasti ei satu, ehk 2–3 aasta tagant," sõnas ta.

Seekord viibib Taavi Libe Saaremaal merepäevade päevajuhi rollis. Läbirääkimised merepäevade korraldajatega algasid juba talvel. "Tundus, et inimesed teevad oma asja hingega ja ma ei mõelnud pikalt," lausus ta.

Viimast korda on Taavi Libe Vikerraadio eetris 8. augustil, mehe edasised plaanid on veel lahtised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles