Nädalavahetusel on oodata pikka praamijärjekorda

Saarte Hääl
Copy
Foto: Postimees.ee lugeja foto.

TS laevad hoiatab pika praamijärjekorra eest, sest parvlaev Tõllu asemel veab reisijaid Regula. 

Eile õhtul teatas Virtsus oodanud reisija, et nii pikka Saaremaa praamijärjekorda, mis ulatub pea Virtsu külmhooneni, ei ole tema silmad elus varem näinud. "Oleks siis jaanipäev, aga meil on 27.september. Aitäh, TS Laevad, selle võrratult hea teenuse eest," tähendas nördinud reisija. Eile õhtul kell 21.00 oli teise reisija sõnul kai autosid täis ning järjekorras üle 150 auto.

TS Laevad märkis kodulehel, et pühapäeval, 29. septembril võib Kuivastu sadamas olla pikem järjekord, kuna parvlaev Tõll on korralises hoolduses ja liini teenindavad parvlaev Piret ning väiksema sõidukite mahutavusega parvlaev Regula. Võimalusel palutakse oma reis mõnele teisele päevale planeerida.

23. septembril ilmus kodulehele teade selle kohta, et Virtsu-Kuivastu liini teenindav parvlaev Tõll suundub 23. septembril korralisse hooldusesse ning hooldustööde ajal (23. septembrist kuni 1. oktoobrini) teenindavad liini parvlaevad Piret ja Regula. "Soovitame oktoobrikuu reisid aegsasti planeerida soetades praamid.ee veebilehelt e-pilet, mis tagab kiire ja mugava pääsu soovitud reisile, samuti aitab e-pilet vältida võimalikke järjekordi sadamas. Loodame mõistvale suhtumisele ja soovime meeldivaid merereise!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles