Leisi sotsiaaltööspetsialistiks saab Maret Ignatovitš

Saarte Hääl
Copy
Maret Ignatovitš
Maret Ignatovitš Foto: facebook.com

Leisi teenuskeskuse sotsiaaltööspetsialistina asub järgmisel nädalal tööle Maret Ignatovitš.

"Maret omab töökogemust sotsiaaltöö alal ja on valmis panustama oma teadmiste ja kogemustega sotsiaaltöö arengusse Saaremaa vallas," põhjendas Saaremaa vallavalitsuse sotsiaalosakonna sotsiaalhoolekandeteenistuse juhataja Reelika Murd, miks kahest kandidaadist just Ignatovitš välja valiti. "Mareti kasuks rääkis ka asjaolu, et ta pidas oma töös oluliseks läheneda iga inimese probleemile individuaalselt, mis on sotsiaaltöös peamine lähenemisviis."

Maret Ignatovitš on töötanud aastail 2014–2018 Kuressaare Perekodus abikasvatajana ja enne seda paar aastat ASis Hoolekandeteenused erivajadustega inimeste tegevusjuhendajana. Ta on omandanud bakalaureusekraadi Tartu Ülikooli Pärnu Kolledžis sotsiaaltöö ja rehabilitatsiooni korralduse erialal. Tema lõputöö uuring hõlmas lastega perede toimetulekut Kärla ja Lümanda piirkonnas. „Uuringut läbi viies nägin erinevaid võimalusi, kuidas ja mida just perede heaks teha saaksin,“ ütles Maret.

Maret Ignatovitš leiab, et sotsiaaltöötajana on tal võimalus tegeleda erinevate inimestega, olla loov ja leidlik lahenduste otsimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles