Kõrgeimat palka maksis Saare Dolomiit-Väokivi

Saarte Hääl
Copy
SAAREMAA TEHAS: Looduskivi töötlemise ja paigaldamisega tegelev Saare Dolomiit-Väokivi on üks vanemaid loodusliku kivi kaevandajaid ja töötlejaid Eestis.
SAAREMAA TEHAS: Looduskivi töötlemise ja paigaldamisega tegelev Saare Dolomiit-Väokivi on üks vanemaid loodusliku kivi kaevandajaid ja töötlejaid Eestis. Foto: www.revalstone.com

Äripäeva Palga TOP-is on ettevõtted reastatud keskmise kuutasu järgi. Edetabelisse pääsemiseks pidi töötajate arv olema mullu kümme või rohkem. Tabelisse on jõudnud ka Saaremaal tegutsevaid ehitusfirmasid.

Kõrgeimal kohal on saarlasele Hindrek Auväärtile kuuluv Saare Dolomiit-Väokivi (78.), kus keskmine brutopalk töötaja kohta oli mullu 1295 eurot. Aasta varem maksti seal keskmiselt 1103 eurot kuus. Töötajaid on firmas 40.

104. kohal on tabelis Sandla Puit OÜ, kus töötajale maksti kuus keskmiselt 1076 eurot. Aasta varem oli Sandla Puidu keskmine palganumber 1040 eurot. Töötajaid oli 2018. aastal 63 ja 2017. aastal 57.

118. kohalt leiab Novara OÜ, kus mullune keskmine brutopalk oli Äripäeva andmeil 928 eurot ning aasta varem 954 eurot. Töötajaid oli eelmisel aastal ettevõttes 107 ja 2017. aastal 94. Edetabeli koostas Äripäeva Infopank, kes võttis aluseks ettevõtte eelmise aasta aruandes oleva info.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles