Poodiumikohale tõusnud Ott Tänak: Suur töö on veel ees

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Ott Tänak Kataloonia rallil
Ott Tänak Kataloonia rallil Foto: Rallyracc

Toyota meeskonna pealik Tommi Mäkinen tõdes teise võistluspäeva järel, et laupäev andis kinnitust meeskonna tugevusest. Ott Tänak aga kinnitab, et suur töö tuleb veel pühapäeval ära teha.

“Ott leidis pärastlõunal enda enesekindluse ja tavapärase kiiruse ning on nüüd väga heal positsioonil,” kiitis Mäkinen.

Ka Tänak ise jäi laupäevase võistluspäevaga väga rahule. “Olen tõeliselt rõõmus, kuidas tänane päeva välja kukkus. Hommikul ei suutnud ma õiget rütmi leida, auto oli hea, aga maksimumi andmisest olin paraku kaugel,” rääkis Tänak.
 
Tema sõnul oli üsna keeruline harjuda olukorra keerukusega. Pärastlõunaks sai ta aga õige rütmi kätte. “Homme on uus päev nii mõnegi keeruka katsega ja suur töö tuleb meil veel ära teha,” nentis Tänak.

Toyota Gazoo Racing meeskonna teatel sai Tänak oma kiiruse kätte taas laupäeva ennelõunal. Kiireim oli ta SS9 katsel, misjärel võttis pärastlõunal veel kolm katsevõitu.

Päevale punkti pannud Salou linnakatsel tõusis ta kolmandale kohale, positsioonile, mis võib anda talle väga suure võimaluse kindlustamaks maailmameistritiitli juba Kataloonias. See sõltub aga tulemusest Power Stage’il. Tänak on teisel kohal olevast Dani Sordost maas vaid 3,1 sekundit.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles