Vald otsib koolidele asenduspindu

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Kuressaare Vanalinna koolile oleks vaja 30 asendusruumi. Fotol KVK võimla/aula.
Kuressaare Vanalinna koolile oleks vaja 30 asendusruumi. Fotol KVK võimla/aula. Foto: facebook.com

Saaremaa vallavalitsus ootab läbirääkimistele kinnisvaraomanikke, kellel oleks pakkuda ajutiseks kasutamiseks ruume Saaremaa ühisgümnaasiumi ja Kuressaare Vanalinna kooli remondi ajaks.

Vallavalitsuse haridus- ja noorsootöö osakonna juhataja Urmas Treieli sõnul on SÜG-ile vaja 39 asendusruumi ja KVK-le 30 ruumi. Osa klasse on plaanis viia Kuressaare gümnaasiumisse. Treiel ütles, et on ka variant KVK ruumivajaduse täielikuks lahendamiseks vallale kuuluvate pindadega.

Läbirääkimistega otsitakse vähemalt 16 ruumi, mille pind oleks vähemalt 35 ruutmeetrit. Lisaks vajatakse seitset ruumi pinnaga vähemalt 24 ruutmeetrit. Ruumide kasutusaeg kestaks augustist 2021 kuni juunini 2023. Lisaks mõned kuud enne ja pärast seda perioodi kolimiseks.

Vajaminevad ruumid peavad paiknema Kuressaares või selle ümbruses. Igas õppe- ja õpetajate ühisruumis peab olema tagatud kiire internet kas kaabli või WiFi-ga. Oodatakse ka võimalust pakkuda  kombineeritud varianti kahe hoone baasil. Kasuks tuleb toiduvalmistamise võimalus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles