Hakkame taas sõdurisokke kuduma!

Copy
Villane sokk.
Villane sokk. Foto: unsplash.com

Ka sel aastal kutsuvad naiskodukaitse (NKK) Saaremaa ringkond, Kadi raadio ja ajaleht Saarte Hääl rahvast üles kuduma oma saare sõdurpoistele sooje sokke.

"Loodan, et ka tänavu on sokikampaaniasse panustajaid sama palju kui eelnevatel aastatel," ütles kampaania vedaja, NKK Saaremaa ringkonna Orissaare jaoskonna esinaine Anneli Pitk, lisades, et siis saame koos näidata, et hoolime oma ajateenijatest.

Naiskodukaitse kauaaegse juhi ja Saarte Hääle ajakirjaniku, 2012. aastal meie hulgast lahkunud Rita Loeli eestvedamisel alguse saanud sokikampaaniast on kujunenud oodatud ettevõtmine. Kampaania kannab sõnumit, et hoolime kodusaare ajateenijatest ja toetame neid.

Sokke saab tänavu tuua 4. novembrist 29. novembrini Orissaare raamatukokku, Pärsama rahvamajja, Salme lasteaeda, Leisi teenuskeskusesse, Valjala raamatukokku, Tornimäe põhikooli ning Kuressaares Kaitseliidu Saaremaa maleva staapi ja Saarte Hääle toimetusse Kohtu tn 1.

Nimelisi pakke ajateenijatele kahjuks kohale toimetada ei saa ja need jäägu koju ajateenijat ootama, küll aga võib sokipaari sisse poetada tervitused sõdurpoisile ning võimalusel mõne pisikese maiuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles