Ott Tänak: mõne aasta sõidan ikka veel

Saarte Hääl
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Saarlasest autoralli maailmameister Ott Tänak ütles Betsafe Podcastile antud intervjuus, et Hyundai meeskonnas alustamine ei saa kindlasti olema lihtne. "Lähen ja annan endast parima"” kinnitas saarlane. 

Meeskonnavahetuse tagamaadest rääkides ütles ta, et uskus ennast jäävat Toyotasse. Tema sõnul ei ole lihtne minna ära meeskonnast, kus sa oled võitnud tiitli. Samas oli tema sõnul näha, et Hyundai areneb kiiresti. Korea autotootja tehasemeeskond oli oma lähenemistes konkreetsem ja pakkus tema sõnul erinevaid asju, mida saarlane soovis. Kalev Kruusi küsimusele, kas ta kaotas meeskonnavahetusega ka palgas, vastas Tänak, et küsija ei eksi. 

Delfi andmetel on Ott Tänaku ja Marko Märtini firma RedGrey (endine MM Motorsport) Hyundaiga seotud ka teisel viisil. Nimelt vastutab firma sellest hooajast Hyundai R5-autode hoolduse ja arenduse eest WRC2-sarjas.

Intervjuus ütles Tänak, et mõne aasta loodab ta kindlasti sõita. Enda sõnul jätkub tal motivatsiooni sõitmiseks nii kaua, kui näeb võimalust areneda ja oma asju hästi teha. 

Eraelu kohta lausus saarlane, et Monacosse kolida – nagu teevad paljud teised staarid – ta ei kavatse. Tänak tõdes, et Eestis poodi piima ostma minnes tuleb paratamatult arvestada ka väikeste jutuajamistega austajatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles