Saaremaal hukkus raskes liiklusõnnetuses kolm inimest (2)

Saarte Hääl
Copy

Saaremaal Risti-Virtsu-Kuivastu maantee 128. kilomeetril juhtus täna raske liiklusõnnetus, kus esialgseil andmeil hukkus kaks naist ja väikelaps.

Politsei sai täna pärastlõunal kella 14.45 paiku teate, et Saaremaal Risti-Virtsu-Kuivastu maantee 128. kilomeetril Masa külas põrkasid kokku sõiduautod Volvo ja Audi. „Esialgseil andmeil juhtus õnnetus, kui suurel kiirusel liikunud Audi roolis olnud mees ei märganud, et tema ees liikunud Volvo roolis viibinud naine asus sooritama vasakpööret ja põrkas Volvoga kokku,“ ütles Kuressaare piirkonnavanem Meelis Juhandi.

„Esialgseil andmeil hukkusid Volvos viibinud kaks naist ja väikelaps. Audi roolis olnud mees ja Volvos viibinud kolmas naine toimetati haiglasse,“ lisas Juhandi.

Seoses juhtunuga on praegu sündmuspaigal liiklus suletud. Liiklust reguleerivad politseinikud ja liiklejad suunatakse ümber Kaali ja Kõljala kaudu.

Ligi kümme kilomeetrit enne sündmuspaika fikseerisid patrullbussis käsikiirusmõõtjaga kiirust mõõtnud politseinikud Audi kiiruseks 138km/h. Politseinikud asusid patrullbussiga Audile järgi sõitma, kuid kaotasid selle kohe silmist ja peatumismärguannet talle anda ei jõudnud,“ ütles Lääne prefektuuri operatiivjuht Henry Murumaa. „Politseinikud andsid kiiruseületajast teada samal maanteel töötanud teisele patrullile, et nad nende poole liikuva Audi kinni peaksid. Enne seda jõudis aga Audi juht põhjustada raske liiklusõnnetuse,“ lisas Murumaa.

„Audit juhtinud 34-aastase mehe joobe kohta annab täpsemad vastused ekspertiis, kuid meedikute esialgse info kohaselt oli ta alkoholijoobes,“ sõnas Murumaa ning märkis, et mees on ka varem politsei huviorbiidis olnud. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab kriminaalmenetlus.

Esialgseil andmeil juhtus õnnetus, kui Kuivastu poole liikunud 34-aastane Audi roolis olnud mees asus sooritama möödasõitu tema ees liikunud ja vasakpööret sooritanud Volvost, kuid põrkas Volvoga kokku. Kokkupõrke tagajärjel paiskusid sõidukid teelt välja. Õnnetuses hukkusid Volvot juhtinud 27-aastane naine ning sõidukis viibinud 58-aastane naine ja üheksakuune laps. Audi juht ja Volvos viibinud 37-aastane naine toimetati haiglasse.

Saarte Hääle toimetus avaldab hukkunute lähedastele sügavat kaastunnet.

Politsei kommentaar

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles