LUGEJA KIRI ⟩ Kodutütred võtsid mõõtu lauamängudes

Saarte Hääl
Copy
Lauamäng kogu perele
Lauamäng kogu perele Foto: Urmas Nemvalts

Sõbrapäeva eel, 8. veebruaril said Saaremaa ja Muhu kodutütred kokku iga-aastaseks   lauamängude päevaks. Tüdrukuid oli kohale tulnud igast koolist, kokku poolesaja ringis. Suures Kihelkonna rahvamajas, kus meid heameelega vastu võeti, jagus nii kilkeid kui ka ajude ragistamist.

Proovile sai end panna, mängides “4 ritta”, “Halli Gallit”, kabet ja üllatusmängu “Dobble”. Kabetajad ja “4 ritta”-mängijad võtsid mõõtu rahvamaja suures saalis, kus tänu suurele keskendumisele ja kõvale mõttetööle valitses rahu ja vaikus. Kõrval fuajees sai aga mängida kiiret reageerimist nõudvaid mänge – seal läksid hääled üha valjemaks ning hasart aina kasvas. Kui “Dobble´it” mängides suutsid tüdrukud end veel vaos hoida, siis “Halli Galli” tõi kaasa koguni kergemaid vigastusi (proovige mäng ise järele, siis saate teada, mis vigastusi võib saada) ja võimsaid võiduemotsioone.

Mängude päev kulges tempokalt, näha polnud ainsatki kurba nägu. Päeva lõpus jagati välja auhinnad parimatele: 

“4 ritta”: I koht Marta Link (Kahtla), II Eliise Vohu (Leisi), III Kärt Aaso (Muhu). “Halli Galli”: I koht Riina Hunt (Kuressaare Vanalinna kool), II Hedina Madisson (Orissaare), III Luise Alle (Vanalinna kool). Kabe: I koht Sonja Sepping (Muhu), II Rebecca Lilian Nelis (Vanalinna kool), III kohta jagasid Emilia Ait ja Olivia Valk (Kahtla). “Dobble”: I koht Merlyn Tamm (Vanalinna kool), II Elisabeth Käspre (Kärla), III Kai Kommel (Muhu).

Suur aitäh kõikidele vabatahtlikele juhendajatele ja toetajatele kohtunikutöö ja laste ettevalmistamise eest!

Eveli Ait, peakohtunik, Kihelkonna kodutütarde juhendaja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles