Koroonaviirus murdis 53-aastase haiglatöötaja

Saarte Hääl
Copy
Võrumaal hukkus tulekahjus inimene.
Võrumaal hukkus tulekahjus inimene. Foto: unsplash.com

Tunaeile suri COVID19 infektsiooni tagajärjel 53-aastane Kuressaare haigla hooldaja. Tegu on Eestis esimese koroonaviiruse tagajärjel lahkunud tervishoiutöötajaga. 

"Veelgi olulisem on aga see, et tegu oli kellegi ema, vanaema ja lähedase ning armsa inimesega, keda jäävad leinama paljud inimesed," kirjutas järelehüüdes Kuressaare haigla ja avaldas perele sügavat kaastunnet. "Oleme mõtetes teiega." 

Kaastunnet avaldasid ka terviseameti hädaolukorra meditsiinijuht dr Arkadi Popov, kes viitas, et lahkunu töötas Kuressaare haiglas hooldajana. 

Vallavanem Madis Kallas, Saaremaa kriisikomisjoni juht kirjutas järelehüüdes, et tänab kogu südamest meie eesliinitöötajaid nii Kuressaare haiglas kui ka hooldekodudes, kes tegutsevad ennastsalgavalt ja pühendunult selle nimel, et meie lapsed, emad-isad, vanaemad-vanaisad, sõbrad ja sugulased saaksid parimat võimalikku ravi, abi ja hoolt. 

"Teie olete Saaremaa ja saarlaste jaoks tõelised kangelased. Aitäh teile kõigile!" 

Madis Kallas märkis, et kangelased vajavad samuti abi: meie käitumisest sõltub, kui palju või vähe on neil edaspidi tööd. 

"Parim, mida enda ja teiste heaks teha saame, on püsida kodus ja hoida nii ära viiruse edasist levikut ning vähendada haiglas ja hooldekodudes töötavate inimeste koormust." 

6. aprillil suri koroonaviiruse tagajärjel 73-aastane mees. Kokku on COVID-19 tõttu Eestis surnud 24 inimest, neist Saaremaal 14.

Saaremaal oli kolmapäevase seisuga avastatud 437 nakatunut, seejuures eile lisandus kolm uut koroonapositiivset. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles