TOIT ⟩ Hõrgud korbid liiga kaua lihavõttelaual ei püsi
Galerii

SORTSUKE TÄIDIST: Märten Sepp paneb igasse korpi just parasjagu ricotta-segu, mõnda vaarikamoosiga, mõnda jällegi šokolaadiga.

FOTO: Maanus Masing / Saarte Hääl

Põhjus on lihtne – sedavõrd hea kraam kaob lihtsalt kiiremas korras kodus olijate kõhtu. 

Tellijale Tellijale

Traditsiooniliselt tehakse lihavõttepühadeks lisaks munaroogadele kohupiimatoite. Pasha on näiteks üks selline peolaua ehe, kohupiimakorbid teine taoline. Ja et korbitegu on tegelikult väga lihtne, siis jõuab pikkade pühade jooksul neid isegi mitu korda küpsetada.

“Praegu ei ole meil mitte kuskile kiiret ning on väga hea teha koos perega saiu.”

- Märten Sepp

Koroonaviiruse leviku ülevaade Eestis ja maailmas.
Vaata statistikat
Tagasi üles