Maxima Kuressaare kaupluse töötajatel viirust ei tuvastatud

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Maxima Kuressaare ja Tallinna Nõmme tee kaupluste töötajate testitulemused olid negatiivsed. 

Kokku testiti 60 Kuressaare Maxima töötajat ja praeguseks on testidele vastused käes ning kõik testitulemused on negatiivsed. Tallinna Nõmme tee Maxima kaupluse töötajate kordustestid osutusid samuti negatiivseteks. 

Maxima Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on ettevõtte jaoks oluline, et kliendid ja töötajad võiksid ennast Maxima poodides tunda turvaliselt, siis oleme omal initsiatiivil teinud mitmetes kauplustes üle Eesti töötajate masstestimist, vahendas bns.

„Saaremaa ja Kuressaare on olnud selle kriisi epitsentris juba mõnda aega, mistõttu pidasime oluliseks ennetavalt testida meie Kuressaare kaupluse töötajaid,“ sõnas Edvinas Volkas. 

„Oleme kindlad, et eriolukorra ajal meie poolt ellu viidud meetmed tõstavad veelgi turvalisust ja ohutust kaupluses, kuid suur palve ka klientidele – palume haigusnähtudega poodi ostlema mitte tulla, sest vaid üheskoos on võimalik vähendada nakatumisohtu nii töötajatel kui ka klientidel toidupoodides, mis on meile kõikidele eluks vajalik, et raske aeg üle elada,“ edastas omapoolse palve Edvinas Volkas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles