Saaremaal lisandus 25 koroonapositiivset

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Maanus Masing

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 1574 COVID-19 viiruse testi, millest ligi kolm protsenti ehk 46 proovi osutusid positiivseks. 

Rahvastikuregistri andmetele tuginedes tuli ööpäevaga enim uusi koroonaviiruse juhte juurde Saaremaal (25) ja Harjumaal (12). Ida-Virumaal lisandus 5, Võrumaal 2 ja Pärnumaal 1 juhtum. Ühe nakatunu puhul ei ole rahvastikuregistris maakonna tunnust antud. Saaremaal on seega praeguse seisuga laboratoorselt kinnitatud koroonapositiivseid 479.

Täna teatatud 25 uue positiivse hulgas on 12 Kuressaare haigla hooldekodu klienti ning 3 töötajat. Ülejäänud uued nakatunud ei ole hooldekodudega seotud.

Kuressaares on haigla andmetel haiglaravil 57 patsienti, nendest 1 intensiivravil ja 8 välihaiglas. 1 patsient viidi möödunud ööpäeval  helikopteriga Tallinna kõrgema astme intensiivravisse. Hospitaliseeriti 2 patsienti (10. aprilli seisuga).

11. aprilli hommikuse seisuga vajab Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 146 inimest, kellest 11 on juhitaval hingamisel. Haiglatest on väljakirjutatud 93 inimest.

Viimase ööpäeva jooksul uutest COVID-19 tõttu surnud inimestest ei teatatud, kokku on Eestis koroonaviiruse tõttu surnud 24 inimest.

Kokku on Eestis tänaseks tehtud 29 456 testi, nendest 1304 ehk neli protsenti on osutunud positiivseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles