Vallavanem koole mais ei avaks

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
KÕIK KOJU: Indrek Rannama koos laste Heti ja Rikoga koolist õppevahendeid ära toomas. Hetil oli hea meel, et koolist vabaks sai. Riko kehitas pigem õlgu. Tallinna Ülikoolis töötav Indrek on samuti sundpuhkusel, töö lõpetasid ka ülikoolid.
KÕIK KOJU: Indrek Rannama koos laste Heti ja Rikoga koolist õppevahendeid ära toomas. Hetil oli hea meel, et koolist vabaks sai. Riko kehitas pigem õlgu. Tallinna Ülikoolis töötav Indrek on samuti sundpuhkusel, töö lõpetasid ka ülikoolid. Foto: Ann Õun/Saarte Hääl

Saaremaa vallavalitsus hakkas teisipäevasel vallavalitsuse istungil arutama omapoolseid plaane kriisis väljumiseks. Üheks küsimuseks on ka koolide võimalik osaline avamine, nagu seda loodab ka haridusministeerium. 

Vallavanem Madis Kallas ütles juba reedel Kadi raadiole, et koolide avamisega tasuks oodata. Tema arvates võiks see juhtuda pigem hiljem kui varem ning maikuus vast mitte. Sama meelt olid ka eelmisel nädalal Saarte Häälele distantsõppest rääkinud koolide kollektiivid.  Abivallavanem Helle Kahm ütles, et haridusosakond lähtub oma plaanidest riigi seisukohtadest eriolukorra jätkumise suhtes, mis peaksid avalikuks saama sel nädalal.

Haridusministeerium sooviks osaliselt avada koolid õppetööks väikestes gruppides. Distantsõpe lõpetatakse esialgsete plaanide kohaselt 18.mail. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles