Saaremaal suri koroonasse haiglaravil viibinud 85aastane naine

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Internet

Täna hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 109 inimest, kellest seitse on juhitaval hingamisel. Haiglatest on väljakirjutatud 192 inimest. Ööpäeva jooksul suri Kuressaare haiglas ravil olnud 85-aastane naine. Kokku on Eestis viiruse tõttu surnud 45 inimest.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 1551 COVID-19 viiruse testi, millest 33 proovi ehk 2,1 protsenti osutus positiivseks. Kokku on Eestis tänaseks tehtud 45 181 esmast testi, nendest 1592 ehk 3,5 protsenti on olnud positiivsed.

Rahvastikuregistri andmetel on viimase 24 h jooksul lisandunud kõige rohkem positiivseid testitulemusi Harjumaal (12) ja Saaremaal (12). Kaks nakatunut lisandus Hiiu ja Ida-Viru maakondades. Vanuseliselt on kogu covid-19 levikuperioodi jooksul enim nakatunuid 55-59-aastaste hulgas.

Terviseamet teatas, et maakondlik jaotus koostatakse rahvastikuregistri andmete põhjal. Kuna Sõmera kodu elanikud ei ole kõik oma ametlikuks elukohaks märkinud Saaremaad, ei kajastu kõik seal võetud värskelt positiivsed tulemused Saaremaa statistikas. Nimelt teatas terviseamet eile, et Sõmera kodus osutus positiivseks veel 16 elaniku proov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles