Grillmeister Enn Tobreluts

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

Selle suve kõige grillimad suvetooted tulevad Saaremaa Lihatööstusest. Koos grillmeistri Enn Tobrelutsuga valmisid maitsvaid ja põnevad suvetooteid. Tooted on kõik E621 vabad, naturaalsed, koduse maitse ja vähese soolaga.

Enn Tobrelutsu BBQ ja Eesti Grilliliit soovitavad!

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

"SAARE KLASSIKA toorvorstid lambasooles"

Mönusalt klassikalise šašlõkimaitsega lambasooles sealihast toorvorstid, ilmselt Eesti parimad! Lihasisaldus 91%.

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

"BBQ RUB'i toorvorstid lambasooles"

Grillmeister Enn Tobrelutsu spetsiaalse BBQ rub'iga maitsestatud lambasooles sealihast toorvorstid. Lihasisaldus 89%.

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

"KANAKINTSULIHAST SMETANA toorvorstid lambasooles"

Rammusa Smetana hapukoorega maitsestatud lambasooles kanakintsulihast toorvorstid.

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

"KANAKINTSULIHAST KLASSIKA toorvorstid lambasooles"

Mönusalt klassikalise šašlõkimaitsega lambasooles kanakintsulihast toorvorstid.

Enn Tobreluts

FOTO: Egon Ligi / Saarte Hääl

Enn Tobrelutsu grillinipp: Lase vorstidel enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult, vorst pruunistub kiiremini ja vorstikest ei lähe nii kergelt katki. Söed on toorvorstide grillimiseks valmis, kui saad kätt hoida hõõguvate süte kohal ca 4 sekundit. Aseta vorstid grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Vorstide pööramiseks kasuta lapikute otstega grilltange või -labidat, mitte kahvlit!