Smetana grill-liha kanakintsulihast

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

Selle suve kõige grillimad suvetooted tulevad Saaremaa Lihatööstusest. Koos grillmeistri Enn Tobrelutsuga valmisid maitsvaid ja põnevad suvetooteid. Tooted on kõik E621 vabad, naturaalsed, koduse maitse ja vähese soolaga.

Enn Tobrelutsu BBQ ja Eesti Grilliliit soovitavad!

Grillpadrunid Saaremaa veiselihast

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

"GRILLPADRUNID SAAREMAA LIHAVEISERIBIST"

Kaheksa aastat laagerdatud Venturini Baldini Goccia Nera balsamiikoga maitsestatud Saaremaa lihaveiseribi.

Enn Tobreluts

FOTO: Egon Ligi / Saarte Hääl

Enn Tobrelutsu grillinipp: Lase lihal enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini. Söed on grillimiseks valmis, kui saad hoida kätt hõõguvate süte kohal ca 3-4 sekundit. Aseta liha grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Pruunista liha algul ühelt, siis teiselt küljelt, seejärel tõsta grillil vähem kuumemale alale järelküpsema ja sulge grilli kaas. Liha pööramiseks kasuta grilltange, mitte kahvlit!

Grillpadrunid searibist

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

"GRILLPADRUNID SEARIBIST" KG

Mönusalt maitsekas eestimaine läbikasvanud triibuliha koos ribikondiga.

Grillribi sea pehmest ribist

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

"GRILLRIBI SEA PEHMEST RIBIST"

Nosimiseks parimad pehme kondiga eestimaised grillribid.

Enn Tobreluts

FOTO: Egon Ligi / Saarte Hääl

Enn Tobrelutsu grillinipp: Lase lihal enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini. Söed on veiseribide grillimiseks valmis, kui saad hoida kätt hõõguvate süte kohal ca 4-5 sekundit (keskmine kuumus). Aseta liha grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Pruunista liha algul ühelt, siis teiselt küljelt, seejärel tõsta grillil vähem kuumemale alale järelküpsema ja sulge grilli kaas. Kui küpsetad keraamilisel grillil või BBQ ahjus, siis kasuta tagurpidi küpsetust, st algul madalal ja siis kõrgemal kuumusel. Liha pööramiseks kasuta grilltange, mitte kahvlit!

GIN & TONIC GRILL-LIHA seakaelakarbonaadist

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

"GIN & TONIC GRILL-LIHA seakaelakarbonaadist"

Gin & Tonic kokteilimaitseline grill-liha hellalt kobestatud seakaelakarbonaadist. Soovitame ka karsklastele!

PUNANE MARI GRILL-LIHA seakaelakarbonaadist

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

"PUNANE MARI GRILL-LIHA seakaelakarbonaadist"

Külmkuivatatud õuna, mustika ja vaarikamaitseline grill-liha hellalt kobestatud seakaelakarbonaadist. Midagi väga erilist!

KELLA VIIE GRILL-LIHA seakaelakarbonaadist

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

"KELLA VIIE GRILL-LIHA seakaelakarbonaadist"

Earl Grey apelsinimaitselise teepuruga maitsetatud grill-liha hellalt kobestatud seakaelakarbonaadist. Tõeline elamus! Tõeline elamus!

SMETANA GRILL-LIHA KANAKINTSULIHAST

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

"SMETANA GRILL-LIHA KANAKINTSULIHAST"

Rammusa Smetana hapukoorega maitsestatud hõrk grill-liha kanakintsulihast.

BBQ RUB´i grill-liha kanakintsulihast

FOTO: Saaremaa Lihatööstus

"BBQ RUB'i GRILL-LIHA KANAKINTSULIHAST"

Grillmeister Enn Tobrelutsu spetsiaalse BBQ rub'iga ja viis aastat laagerdatud Venturini Baldini Goccia Rose balsamiikoga maitsestatud mahedamaitseline grill-liha kanakintsulihast.

Enn Tobreluts

FOTO: Egon Ligi / Saarte Hääl

Enn Tobrelutsu grillinipp: Lase lihal enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult ja liha pruunistub kiiremini. Söed on grillimiseks valmis, kui saad kätt hoida hõõguvate süte kohal ca 3-4 sekundit. Aseta liha grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud, toiduõliga kergelt kokku määritud ja kuum! Pruunista liha algul ühelt, siis teiselt küljelt, seejärel tõsta liha grilli vähem kuumemale alale järelküpsema ja sulge grilli kaas. Liha pööramiseks kasuta grilltange või -labidat, mitte kahvlit!