LUUBI ALL ⟩ Kui suur on suur ehk Kas tänavapiknik ja ralli ikka toimuvad?

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
ELAME-NÄEME: Tänavapikniku korraldajale Terje Nepperile tundub, et saarlastele oleks vaja pärast kriisi seljatamist ühte suuremat kokkuhoidvat üritust sügisesse kindlasti.
ELAME-NÄEME: Tänavapikniku korraldajale Terje Nepperile tundub, et saarlastele oleks vaja pärast kriisi seljatamist ühte suuremat kokkuhoidvat üritust sügisesse kindlasti. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Ehkki riigi tasandil on välja öeldud, et tänavusel suvel Eestis suurüritusi ei tule, ootavad Saare- ja Muhumaa festivalide ja spordiürituste korraldajad pikisilmi määratlust, kui suur on ikkagi “suur”. Aasta teise poolde jäävate ürituste, nagu näiteks linnajooks, tänavapiknik või Saaremaa ralli, puhul loodetakse lõplik otsus langetada hiljemalt juunis.

Mati Mäetalu
Mati Mäetalu Foto: Saarte mängud

Korra juba kevadest suve lõppu edasi lükatud Kuressaare linnajooksu kohta tuleb lõplik otsus langetada hiljemalt juuni teiseks pooleks. Jooksu korraldaja Mati Mäetalu tõdes, et praegu puudub neil paraku konkreetsus, millisest osalejate arvust alates on tegu massiüritusega ja millised arvulised piirangud spordiüritustele tulevad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles