POLITSEINÄDAL ⟩ Roolijoodik läks pärast kainenemist naisele kallale

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Kuressaare politseijaoskonna juhtivpolitseinik Aare Allik
Kuressaare politseijaoskonna juhtivpolitseinik Aare Allik Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Läinud nädalal tuli Kuressaare politseijaoskonna politseinikel taas tegeleda joobes juhtidega, kellest üks jõudis pärast kainenemist veel elukaaslase kallal vägivallatseda ning tuli uuesti kinni pidada. Samuti tuvastasid politseinikud mitmeid tehnoülevaatuseta sõidukeid ning teada anti ka kahest pihtapandud jalgrattast.

Kuressaare politseijaoskonna juhtivpolitseinik Aare Allik ütles, et möödunud nädala jooksul registreeriti Kuressaare politseijaoskonnas 26 väljakutset. Jaoskonda toimetati 14 inimest, kellest kainenema jäeti kaks.

"Liikluspilt maakonnas oli rahulik ja hea meel on öelda, et inimkannatanutega liiklusõnnetusi ei juhtunud. Politseile teatati neljast juhtumist, kus toimus kokkupõrge mootorsõiduki ja ootamatult teele ilmunud metskitse vahel. Sellised õnnetused juhtuvad enamasti varastel hommikutundidel või videviku saabumisel õhtusel ajal. Seetõttu palun sel ajal metsa- ja põlluvahelistel teedel olla eriti tähelepanelik, sest loomad võivad teele ilmuda väga ootamatult," rääkis Aare Allik.

Politseinikud tuvastasid möödunud nädalal liiklusjärelevalvet tehes mitu teedel liikuvat sõidukit, mis ei olnud läbinud tehnoülevaatust või millel puudus kehtiv liikluskindlustuspoliis. Allik tuletas meelde, et ülevaatuse lõppemise kohta on võimalik portaali eesti.ee kaudu tellida maanteeameti teavitus: "Sel juhul saadetakse e-posti või sõnumi teel teavitus 30 päeva enne ülevaatuse lõppemist. Liikluskindlustuse lõppemise kohta saadab kindlustusbüroo samuti teate e-postile. Enne liiklusesse naasmist peab sõidukil olema pikendatud liikluskindlustuse leping ja läbitud tehnoülevaatus."

Samuti kõrvaldasid politseinikud läinud nädalal juhtimiselt kaks alkoholi tarvitanud sõidukijuhti. 2. mail kontrollisid politseinikud Mustjalas sõiduautot Saab, mille roolis olnud 51-aastane mees oli alkoholi tarvitanud. Juhtumi asjaolude selgitamiseks alustati menetlust.

Öösel vastu 28. aprilli tuvastati Kuressaare linnas Toyota roolis olnud 33-aastasel mehel alkoholijoove ja ta toimetati jaoskonda kainenema. Juhtunu suhtes alustati kriminaalmenetlust ja kainenenud mees vabastati. Sama päeva õhtul sai politsei teate, et mees vägivallatses oma elukaaslase kallal ja politseinikud pidasid ta taas kinni.

2. mail sai politsei teate, et Kuressaare linnas on varastatud valget värvi jalgratas Romet. Samal päeval teatati politseile, et Orissaarest on varastatud punast värvi naisteratas. "Mõlema juhtumi asjaolud on selgitamisel," sõnas Allik.

Kristina Kretova

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles