RONIMA JA KIRVEST VISKAMA ⟩ Asva Viikingite küla avab suvehooaja

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Asva Viikingite küla
Asva Viikingite küla Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Sel laupäeval avab Asva Viikingite küla oma kolmanda suvehooaja. Kuni 14. juunini ollakse avatud nädalavahetuseti ja sealt edasi kuni 16. augustini teisipäevast pühapäevani kell 11–19. 

Kogu suvehooaja vältel ootab külastajaid laupäeviti ja pühapäeviti kell 13–16 viikingite eriprogramm, kus iga kord pakub viikingipere midagi eriti põnevat ja viikingitele omast kas maitsta, õppida, kogeda või uudistada.

Sel nädalavahetusel küpsetatakse odrapannkooke, mängitakse viikingimänge, kuuleb lähemalt viikingitarkustest ja tehakse koos emandaga ringkäik viikingikülas ning tervitatakse looma- ja linnupere pesamunasid. Huvilised saavad ka hobusõitu.

Avatud on ka kõrgseikluspark, kus ootavad vallutamist rohkem kui 50 turnimismängu neljal erineval tasemel ning üle 100 m pikkune vägev õhusõit. Viikingilinnuses saab aga oma oskuseid lihvida nii vibulaskmises kui kirveviskes. 

Sel suvel ootab külastajaid ka kogupere viikingiretke mäng, kus viikingiküla avastades saab teadmisi proovile panna ja ühtteist uut viikingitest teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles