Uus diivan kaubamajast

Copy
Foto: www.ravemoobel.ee

Viimase paari kuu jooksul on paljud inimesed pidanud olema kodusemad kui tavaliselt. See on piisavalt pikk aeg, et vaadata kriitilise pilguga üle oma mööbel, et kas see on ikka piisavalt mõnus ja moekas või on aeg midagi välja vahetada. Võib-olla pole kõik lugejad veel kuulnud, et Saaremaa kaubamaja teisel korrusel on nüüd võimalik tutvuda kvaliteetse mööbliga. Lisaks tootenäidistele võib kataloogist välja valida just endale sobiliku mööblieseme.

Kaubamaja koostööpartner pehme mööbli osas on kodumaine mööblitootja Rave Mööbel OÜ.

Hetkel pakutava mooduldiivani saab ostja ise kokku lappida just nii, nagu talle endale meeldib ja elamise ruumiplaan võimaldab: ühese, kahese või kolmesena. Kellele meeldib pehmem (Lux), kellele jäigem (Art) variant, kellele midagi vahepealset (Medium), ka seda saab ostja ise valida. Nagu ka meelepärase kanga, jalad, pea-, käe- ja seljatoed. Neid viimaseid on nii tavalisi, nööpidega kui ka v-kujulisi. Valida saab ka istme pikkust ja erinevaid nurgalahendusi. Seega võib iga inimene disainida endale päris ainulaadse diivani, mis näeb näidisest sootuks erinev välja. Komplekti lõppvariandist sõltub ka hind, kuid Rave mööbli puhul on hinna ja kvaliteedi suhe igati paigas. Kvaliteetne mööbel kodumaiselt tootjalt! Rave pakub ka voodeid. Kogu ülevaate leiab ettevõtte kodulehelt www.ravemoobel.ee.

5. ja 6. juunil ootame kõiki mööblihuvilisi kaubamaja infopäevale. Kohal on tootja esindaja ning tellitud mööblile kehtib hinnasoodustus -20%.

Saaremaa kaubamajast saab diivani kõrvale tellida ka muud mööblit Taani, Saksa ja Poola tootjatelt. Lisaks on saadaval mustmiljon sisustusvidinat, et teie kodusisustuse tulemus oleks täiuslik.

Et kodus oleks mõnus olla!

Külasta Saaremaa kaubamaja veebilehte siit!

Copy
Tagasi üles