JUHTKIRI ⟩ Sügisest taas 5x nädalas!

Saarte Hääl
Copy
Saarte Hääl
Saarte Hääl Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kaks ja pool kuud tagasi kirjutasime sellel veerul juhtkirja "Saaremaa oli lukku pandud, luku võti…". Keegi ei osanud öelda, kui kaua Eestis koroonaepideemia tõttu väljakuulutatud eriolukord kestab. Nüüd teame, et kestis kaks kuud ja tasapisi liigub ühiskond taas normaalse elurütmi taastamise suunas.

Saarte Hääle toimetus võttis eriolukorra alguses vastu otsuse ilmuda ajutiselt senise viie korra asemel nädalas kolmel päeval: teisipäeval, neljapäeval ja laupäeval. Me täname lugejaid, kes vaatamata raskele olukorrale on meiega jäänud.

Täna saame välja öelda, et ilmume kolm korda nädalas kuni augusti lõpuni ja siis taastame endise mahu. Seda muidugi juhul, kui viirus meid sügisel uuesti kodudesse ei sulge. Mitte ükski tellija rahaliselt ei kaota, pikendame kõigile, kel ette rohkem makstud, lehe tellimust vastavalt saamata jäänud lehtede mahule. Püsikorraldusega tellijatel oleme hinda langetanud 6,5 euro peale. Sama palju maksab Saarte Hääle ühe kuu tellimus augusti lõpuni.

Väga paljud paberlehe tellijad on meilt uurinud, kuidas oleks neil võimalik ligi pääseda Saarte Hääle tasulisele sisule veebis. Esmaspäevast alates on kõigil meie püsikorraldusega tellijatel võimalus kahe euro eest kuus osta Saarte Hääle digileht (soodustus kehtib ainult koos paberlehe tellimusega). Vormistamiseks saada palun kiri tellimine@saartehaal.ee või helista 45 30 200.

Lugupidamisega Saarte Hääl, saarlaste päevaleht  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles