ENAM EI KLAPPINUD Eriarvamused kooli tulevikust viisid meremajanduskeskuse juhi töölt

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
VEEL TÖÖPOSTIL: Nüüdseks endine meremajanduskeskuse juhataja Anni Hartikainen väikelaevaehituse kompetentsikeskuse katsebasseini juures.
VEEL TÖÖPOSTIL: Nüüdseks endine meremajanduskeskuse juhataja Anni Hartikainen väikelaevaehituse kompetentsikeskuse katsebasseini juures. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Üle kümne aasta varasema Tallinna tehnikaülikooli Kuressaare kolledži ja nüüdse TalTechi mereakadeemia meremajanduskeskuse palgal olnud Anni Hartikainen ei tööta enam alates märtsi lõpust nii meremajanduskeskuse kui ka selle juurde kuuluva väikelaevaehituse kompetentsikeskuse juhina.

Anni Hartikaineni sõnul lõppes ta tööleping paar kuud tagasi poolte kokkuleppel. Saarte Häälele põhjendas ta töölt lahkumist sellega, et tema nägemus edasisest arengust oli liiga erinev Mereakadeemia juhtkonna omast. „Mereakadeemia tahab tegeleda ainult merendusega aga Saaremaal on kõrgharidust palju laiemas mõttes vaja,“ leidis Hartikainen.

Ehkki praegu on Hartikainen kodune, ei kavatse ta enda kinnitusel kindlasti koduperenaiseks jäädagi. „Hetkel tegelen veel pisut eesti meretööstuse liidu pooleliolevate projektide ja initsiatiividega,“ tõdes ta. „Tõenäoliselt sügisest hakkan ikkagi tõsisemalt uute väljakutsete peale mõtlema.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles