VAATA JA KUULA ⟩ Curly Strings üllitas sõpradega videosingli "Lähme Saaremaale"

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Kaader videost

Ilmus “Curly Strings ja sõbrad - Lastele” laulu- ning värvimisraamat koos videosingliga “Lähme Saaremaale”.

Karantiiniaja üks erilisemaid muusikaprojekte on jõudnud lõpusirgele: ansambel Curly Stringsi, kümmet külalisartisti,  illustratsioone, 12 muusikapala, sisukat raamatut, digitaalset lastekoori, eralduses tehtud kodusalvestusi ning positiivseid emotsioone üheks heategevuslikuks põimikuks siduv album “Lastele” on ilmunud.

Lisaks Curlydele teevad albumil kaasa Ivo Linna ja Robert Linna, Mari Jürjens, Lenna Kuurmaa, Mari Kalkun, Ewert and The Two Dragons, Liisi Koikson, Jalmar Vabarna, Marge Niller, Adeele Jaago ning Laulupesa lapsed Airi Liiva juhtimisel. 52-leheküljelise raamatu vahelt leiab lisaks CD-plaadile kõikide palade saamislood, laulusõnad, noodid ning illustratsioonid, mida lapsed saavad fantaasiat kasutades kaunistada. Kogu albumi müügitulu annetatakse MTÜle Laste ja Noorte Kriisiprogramm, kes on 25 aastat toetanud ja nõustanud lähedase kaotanud lapsi, noori ning nende peresid.

Albumi ilmumist ja projekti edukat lõppu tähistatakse neljanda ning viimase singliga albumilt, mis kannab pealkirja “Lähme Saaremaale”. Seda lugu esitab Curly Strings koos loo autorite Mari Kalkuni ning tema tütre Linda Tatsiga.

Pala sündis inspireerituna sellest, kuidas Mari ja Linda perega ühel suvel Saaremaal käisid ning Linda ujumise ära õppis. Tagasi Võrumaa koju jõudes sündis see laul koos nende sõnadega Lindal justkui iseenesest. See helge mälestus kumab rõõmsalt ka praegusel ajal lugu kuulates kenasti läbi ning Curly Strings ja Mari ning Linda soovivad kõigile eestimaalastele, et ka sel suvel koguksite kodumaa kauneid paiku külastades sama ilusaid mälestusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles