Politsei: skeitpargi kiusamisjuhtum sai lahenduse

Kristina Õun
, Reporter
Copy
Kiusamisepisood Kuressaare skeitpargis.
Kiusamisepisood Kuressaare skeitpargis. Foto: FOTO: Facebook: Märgatud Saaremaal

Facebooki grupp Märgatud: Saaremaal jagas 20. mail fotot, millel on näha, kuidas kaks poissi on ajanud nurka ühe väikese tüdruku, keda postitaja sõnul hiljem käte-jalgadega löödi. Politsei sõnul on juhtum tänaseks lahenduse leidnud.

"Viiekesi ühe kallal. Kaks jooksid kiusatava vihmavarjuga minema, samal ajal kolm terroriseerisid teda. Kui kambajõmmid naasid, tõmmati nurkasurutu nurgast välja ja hakati teist käte-jalgadega lööma," seisis pildi kirjelduse juures.

Postituse kommentaarides läks elavaks aruteluks ning sõna võtsid ka laste vanemad. Selgus, et kiusatav oli üks 5-aastane tüdruk ning üks kiusajatest tema oma vend. Tüli saanud alguse sellest, kui tüdruk üht poissi vihmavarjuga lõi.

Kuressaare Politseijaoskonna noorsoopolitseinik Ahto Aulik ütles, et politsei on selle juhtumiga kursis, vestelnud kõikide osapoolte ja lapsevanematega ning kiusamist tuvastanud ei ole: "Nende laste vanemad on ka omavahel kohtunud ning juhtunu läbi arutanud. On teada, et pildil nähtule eelnes vahejuhtum, kus tüdruk lõi ühte poissi vihmavarjuga ning pildil on tehtud momendil, kus poisid, kes juhtumi juures viibisid, nõudsid tüdrukult, et ta poisilt vabandust paluks.“

Juhtumi järgselt on lapsevanemad ka omavahel kohtunud ja toimunut arutanud.

Ahto Aulik rõhutas, et märgates kiusamist või kellegi löömist, tuleb koheselt sekkuda või teatada toimuvast politseile, helistades 112. "Seda selleks, et lubamatu teguviis võimalikult kiiresti lõpetada.“

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles