ÜLESKUTSE ⟩ Meisterjaan aitab Kuressaare toidupanka

Saarte Hääl
Copy
Foto: Arvo Meeks

Aita sina ka! Korraldame vabast tahtest ja entusiasmist heategevuslikku kampaaniat “Mina aitan!”, mis on saanud inspiratsiooni USA-s laineid löönud ja kogu kuulsuste koorekihi kaasanud AllInChallange’ist. 

Meie kaasame Eesti kuulsusi. Üks osalejaid on Jaan Tätte Jr ehk Meisterjaan, kes kutsub inimesi üles annetama toidupanga Kuressaare filiaalile, et aidata koroonakriisist tugevalt mõjutatud inimesi Saaremaal. Meisterjaan on öelnud: “Mina aitan!” Aita sinagi! 

Meisterjaani mängus osalemiseks tee annetus sihtasutusele Eesti-Hollandi Heategevusfond ehk Eesti Toidupangale. Rohkem infot kampaania ja mängu kohta ning Eesti-Hollandi Heategevusfondi pangarekvisiidid leiad internetis aadressil www.minaaitan.ee

Kui teed annetuse, võid koos paari sõbraga juba sel suvel veeta päeva merel Meisterjaani jahil. 

Jaan Tätte Jr on üks Eesti omapärasemaid lauljaid: parmupilli põrin, julge ellusuhtumine ning isikupärane laulusõnum mõjuvad lummavalt, panevad kuulama ja jala kaasa tatsuma!

Lisaks lauludele kuulub mõnusa merereisi juurde kindlasti meeleolukas äraolemine ja päike või päikseloojang – sellest tuleb tõeline merepidu!  Seega – aita ka sina!

Martin ja Katrina Rakver ning Ave Annuk, entusiastid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles