LISAREISID TEEB REGULA ⟩ Virtsu-Kuivastu liinil tuleb suvel 536 lisareisi

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Regula.
Regula. Foto: Saarte Hääl

TS Laevad ja maanteeamet sõlmisid kokkuleppe, mille kohaselt tagab TS Laevad sel suvel parvlaeva Regula valmisoleku suurema nõudlusega päevadel lisareiside tegemiseks Virtsu-Kuivastu liinil. Kokkulepe aitab laevafirmal olla valmis elavamaks siseturismiks. 

TS Laevad juhatuse esimees Jaak Kaabel selgitas, et Regula teeb lisareise juhul, kui põhilaevade Tõllu ja Pireti graafikujärgsetelt reisidelt on sadama-alale maha jäänud rohkem kui 200 liinimeetrit sõidukeid ning kui Regula ei ole parasjagu asendamas mõnda põhilaeva.

Lisareisid ei ole seejuures graafikujärgsed ja neile ei müüda pileteid eelmüügist ega ka sadamas. "Seetõttu soovitame Saaremaa ja Muhumaa elanikel ja nende saarte külastajatel oma sõidud varakult planeerida ning pigem soetada graafikujärgsetele reisidele pilet ette meie e-teenindusest. Nii saab soovitud kellaajal sujuvalt ja liigse ootamiseta üle väina," märkis Kaabel.

Suveperioodil sõidavad Virtsu-Kuivastu liinil kaks suurt põhilaeva Tõll ja Piret tihedas graafikus ning teevad populaarsematel päevadel kuni 56 reisi päevas. Piletimüük parvlaevareisidele on praamid.ee veebilehel ja mobiiliäpis avatud kuni 3.jaanuarini 2021.

Soetatud e-pilet annab õiguse eelisjärjekorras saada konkreetsele ostetud reisile. Pilet kehtib üldjärjekorras alates ostuhetkest kuni 48 tundi pärast piletil märgitud reisi toimumist. Plaanide muutumisel on võimalik piletit muuta kuni 15 minutit enne reisi toimumist.

Vastavalt lisakokkuleppele tellib maanteeamet perioodil 22. juunist 31. juulini võimalike tekkivate järjekordade vähendamiseks Virtsu-Kuivastu liinil kuni 536 lisareisi parvlaevaga Regula. Tulenevalt nõudlusest võib maanteeamet pikendada reiside tellimist kuni 31. augustini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles