VEIDI KANNATUST ⟩ Magaziini kauplus avab Kuressaares uksed augustis

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Pildil on Magaziini Saaremaa kauplus. KPG Kaubanduse OÜ tahab kaupluse rajada ka Paidesse.
Pildil on Magaziini Saaremaa kauplus. KPG Kaubanduse OÜ tahab kaupluse rajada ka Paidesse. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Ehkki võrumaiste juurtega kauplusteketi Magaziin Saaremaa kaupluse juures on ehitustööd lõpusirgel, ei ava pood uksi enne järgmist kuud.

KPG Kaubanduse OÜ turundusjuhi Margit Lukka sõnul avavad nad kaupluse augusti teises pooles. Kaupluse meeskond on tema kinnituseks praeguseks komplekteeritud. Kui peaks aga juhtuma, et enne avamist läheb kollektiivis veel lisakäsi vaja, antakse Lukka sõnul sellest kindlasti teada nende veebilehel magaziin.ee.

Kui esialgu plaanis pood Saaremaal uksi avada tänavu kevadel, siis sellesse plaani sekkus koroonast tingitud eriolukord. Ometi on nüüdseks Magaziini Saaremaa kauplus kerkinud Saare Selverist üle tee Tallinna tn 78/80 asuvale krundile, kuhu ehitati müügisaali tarvis ca 1000 ruutmeetrit. Magaziini kauplusteketti kuulub 13 poodi üle Eesti Pärnust Sillamäeni ning Valgast Viimsini.

KPG Kaubanduse OÜ on võrumaiste juurtega kodu- ja aiakaupade kett, mis pakub laias valikus kaupa mõistliku hinnaga. Sortimendist leiab nii paate, kalastustarbeid, kodukaupu, mänguasju, riideid, jalanõusid, tööriistu kui ka aiakaupu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles