Uus Orissaare pood kasvatas tublisti käivet

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
ENNE AVAMIST: Loetud päevad enne Orissaare Konsumi avamist käis kibe töö. Fotol STÜ haldusjuht Urmas Raik.
ENNE AVAMIST: Loetud päevad enne Orissaare Konsumi avamist käis kibe töö. Fotol STÜ haldusjuht Urmas Raik. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Esimese avamisjärgse kuu müüginumbrid olid Saaremaa tarbijate ühistu uuel Orissaare Konsumil ligi 20% suuremad kui möödunud aasta samal ajal, ületades ka ettevõtte enda käibeprognoosi.

Ühistu juhatuse liige Kalle Koov ütles, et kriis sundis kartma hullemat ja raske oli prognoosida, kuidas kaubandus sellest taastub. Tegelikkuses on taastumine olnud päris hea, kuigi ehk mitte nii kiire nagu mujal Eestis. Uue Orissaare Konsumi käive on suurenenud ligi viiendiku, kuid tarbijate ühistu juunikuu tulemused olid ühtmoodi head tegelikult kogu Ida-Saaremaa piirkonnas. Seda näitavad nii külastatavuse kui ka müüginumbrid.

“Küll tuleb Orissaares veel pingutada, et seoses külastajate arvu kasvuga kogu aeg piisavas koguses kaupa väljas oleks, eriti nädalalõppudel. Ja muidugi tuleb inimesi harjutada julgemini kasutama uusi nutikassasid,” lausus Koov, lisades, et praegu tehakse nutikassades umbes 40 protsenti sealsetest ostudest.

Pärast mitmekuulist kinniolekut ja kerget värskenduskuuri on 1. juulist taas avatud ka Hellamaa kauplus. Esimene töönädal näitab Koovi kinnitusel, et kliendid on poele lojaalseks jäänud ja selle ilusasti üles leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles