GALERII ⟩ Kaunite kodude sekka lisandus kolm pärli

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
MATSI TALU PERENAIST Ruth Ausi õnnitles teiste seas Liilia Lember, kes Matsi talu ka konkursile esitas. Taamal konkursi eestvedaja Reet Viira.
MATSI TALU PERENAIST Ruth Ausi õnnitles teiste seas Liilia Lember, kes Matsi talu ka konkursile esitas. Taamal konkursi eestvedaja Reet Viira. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saare maakond sai konkursi “Kaunis kodu 2020” tulemusel taas kolm pärli, kelle juurde Saaremaa volikogu esimees Tiiu Aro eile tänutiiru tegi. Tunnustuse said sedakorda Aire ja Mati Liik Muhust Saariku talust, Mare ja Rain Kallas Laimjalast Noodalt ja Matsi talu pererahvas Ruth ning Jüri Aus Sutu külast.

Konkursi komisjoni esimehe, Saaremaa Kodukandi eestvedaja Reet Viira andmeil esitati neile hindamiseks 32 objekti: Saaremaa vallast osales 31 ja Muhu vallast üks kodukoht. Esitajateks olid omavalitsused, MTÜ-d ja eraisikud ning kodude hindamisega saadi ühele poole selle nädala alguses.

Et tunnustatud kauneid kodusid on tänavu Saare maakonnast kolm, esitatakse kolm objekti ka vabariigi presidendile üleriigiliseks tunnustamiseks. President tunnustab nominente Viira sõnul sel sügisel vastuvõtul, kuhu on kutsutud kõik konkursi “Eesti kaunis kodu 2020” nominendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles