TOIT Umbrohupesto maitseb nagu loodus

Tõnu Veldre
, Sõrve militaarmuuseumi konsultant
Copy
ROHUSÖÖJA: Anneli Pihla sõnul saab taimi tundes ka peaaegu tasuta söönuks.
ROHUSÖÖJA: Anneli Pihla sõnul saab taimi tundes ka peaaegu tasuta söönuks. Foto: Tambet Allik / Saarte Hääle arhiiv

Kuigi õige hooaeg hakkab mööda saama, kasutasime seekord toidu valmistamiseks kevadisi metsaande. Oma kogemusi nõustus jagama Kuressaares elav Anneli Pihl, kes tegi taimedest, mida enamik inimesi umbrohuks peab, ülitervisliku pesto.

Kolmeaastase "rohusööja" staažiga Anneli jõudis otsusele, et kui elad linnas ja vaba ruum maja ümber on piiratud, siis tuleb otsida muid võimalusi. "Internetis on väga palju infot söödavate taimede kohta. Ei pea ise asju välja mõtlema," selgitab ta.

Tekib kihk taimi korjata

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles