VALLAVANEM ⟩ Puhake kodumaal. Avastage Saaremaad, teisi saari ja Mandri-Eesti põnevaid paiku

Mikk Tuisk
, Saaremaa vallavanem
Copy
Mikk Tuisk
Mikk Tuisk Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Juulikuu viimane nädal on toonud meieni paraku uudiseid sellest, et nii Eestis kui ka teistes riikides on taas sagenenud koroonaviirusesse nakatumine. Eriti kahetsusväärne on aga see, et haigusnähtudega inimesed on Eestis ringi liikunud ega ole pidanud kinni eneseisolatsiooni nõuetest. Vastutustundetu käitumisega on seatud ohtu teiste inimeste tervis.

Suvi on puhkamiseks ja mõistan, et paljud saarlased on harjunud seda tegema väljaspool Eestit. Kuna rahvusvaheliselt on nakatumine taas kasvufaasis ja Välisministeerium palub reisimist äärmiselt hoolikalt kaaluda, soovitan ka mina puhata sel aastal kodumaal. Avastage Saaremaad, teisi saari ja Mandri-Eesti põnevaid paiku.

Endiselt on väga oluline pesta hoolikalt käsi, vältida rahvarohkeid kohti, hoida teiste inimestega distantsi ja liikuda hajutatult ning kanda avalikes ruumides (poed, apteegid, meditsiiniasutused, ühistransport) kaitsemaski. Haigestudes tuleb kindlasti jääda kohe koju ja helistada oma perearstile. On vaja meeles pidada, et iga inimene võib saada COVID-19 viiruse ja igaüks võib seda enda teadmata ka levitada. Infot koroonaviiruse kohta saab infotelefonilt 1247 ning veebilehelt kriis.ee.

Palun hoidke ennast ja teisi. Ilusat suve jätku kõigile!

Saaremaa vallavanema pöördumine seoses koroonaviiruse nakatumisjuhtude tõusuga

Mikk Tuisk

Saaremaa vallavanem

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles