Politseinädal: varastatud lillepott ja palliga lõhutud esiklaas

Saarte Hääl
Copy
Politsei. Foto on illustratiivne.
Politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Nädal tõi politseile hulgaliselt tööd liikluses. Juhtimiselt tuli kõrvaldada kuus sõidukijuhti, kellest kaks ei omanud juhtimisõigust ning neli olid joobes.

Esmaspäeval laekus teade, et Kuressaare linnas asuva kaupluse eest on varastatud lillepott koos lilledega. 

Reedel viibis joobnud mees avalikus kohas ning häiris seal teiste inimeste rahu. Patrull viis 47-aastase mehe arestimajja. 

Samal õhtul kahjustati palliga Kuressaare linnas spordiväljaku äärde pargitud Volkswageni esiklaasi. Sõiduauto omanik küll nägi, kuidas pall mitmel korral lendas üle aia tänava poolele, vastu tema autot, kuid ei arvanud, et peab sekkuma. 

Hiljem auto juurde minnes märkas ta auto esiklaasil pragu ning ka palli mustrijälgi. Selleks ajaks olid palli mänginud noored lahkunud. 

Teatati ka teisest kahjustatud sõidukist. Teataja parkis pühapäeval Opeli Auriga ostukeskuse parklasse ning hiljem avastas, et sõidukil on esiosas kahjustused. Teine sõiduk lahkus sündmuskohalt. 

Varastati üks jalgratas. Laupäeva hilisõhtul jättis omanik ratta avalikus kohas rattahoidlasse, kuid ei lukustanud seda. Tundide pärast ratta juurde tagasi tulles avastas ta, et ratas oli kadunud. 

Nädala jooksul tegeles politsei 87 juhtumi lahendamisega. Alustati 28 väärteomenetlust ning kaks kriminaalmenetlust. Arestimajja toimetati kainenema kaks meest, teatas Kuressaare politseijaoskonna patrulltalituse juht Matis Sikk

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles