LUGEJA KIRI ⟩ Kas suvepäevad ikka tulevad…?

Saarte Hääl
Copy
Lapsd möllamas. Foto on illustreeriv.
Lapsd möllamas. Foto on illustreeriv. Foto: unsplash.com

20.–24. juulini Kallemäel toimunud 19. laste suvepäevade kohta võib kindalt öelda, et nii väga ja nii vara oodatud ei ole need veel enne olnud. 

Selle põhjuseks oli kindlasti märtsi keskel alguse saanud distantsõpe, mille käigus laste omavaheline vahetu suhtlus polnud lubatud. Juba aprillist hakkasid lapsed uurima, et kas suvepäevad ikka tulevad…? 

Seekordsete suvepäevade noorim osavõtja oli kuueaastane väike Muhu poiss ja ühele vanimale osavõtjale valmistasid vanemad kõikide suvepäevaliste kaasabil üllatuspeo, kui tütarlaps 18aastaseks sai. Mõnele lapsele oli see ka esmane tutvumine kooliga, kus sügisel õppima asutakse, või ka otsustamine, kas sügise saabudes kooli vahetada.

Nende pikkade aastate jooksul on kindlalt  püsima jäänud esimese ja viimase õhtu grillipeod ja suvepäevade lipu heiskamine esimesel päeval ning langetamine viimasel päeval. 

Ka hakkavad juba traditsiooniks saama suvepäevade vilistlaste külaskäigud. Nii mõnelgi vilistlasel on kaasas olnud ka oma laps.

Selle suvise nädala sisse mahtus veel palju mänge, meisterdamist, sportlikke võistlusi, viktoriine, talu külastamine, piknik mererannas, Pipiga koos mängimine, näomaalingud, suvevana külaskäik ja reis Hiiumaale, kus muu hulgas sai külastatud Tuuletorni. 

Selle eest, et kõik need ettevõtmised toimuda ja laste kõhud korralikult täis said, soovivad korraldajad Lembi, Maie, Lauri ja Triin tänada kõiki toetajaid. 

Vaadates laste säravaid silmi ja tegutsemislusti selle suvise nädala jooksul, oleme korraldajate ja suvepäevalistega veendunud, et üritus peab korduma ka järgnevatel aastatel.   Ühiselt veedetud suvine nädal annab meile kõigile energiat terveks pikaks talveks. 

Lembi, Maie, Lauri ja Triin

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles