RETSEPTINURK ⟩ Letšo – kui juba, siis vürtsiga!

Kristina Õun
, Reporter
Copy
JA VALMIS SEE ONGI: Isuäratavad aroomid võtavad Angela Antsmaal suu alati naerule.
JA VALMIS SEE ONGI: Isuäratavad aroomid võtavad Angela Antsmaal suu alati naerule. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Üks klassikaline hoidis, mis paljude jaoks suve lõpus peab purki saama, on maitseküllane, tomatine-paprikane, mõnel ehk ka natuke kiiksuga letšo.

Letšo valmistamine on lihtne ja tulemus viib keele alla. Kapella kohviku perenaine Angela Antsmaa on suur letšoaustaja, kuid tema jaoks peab tomatise hoidise maitse olema just "see" – pisut eriline mekk, natuke nostalgiline ja parajalt vürtsikas.

Pehme tomat ja konkreetne paprika

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles