LUGEJA KIRI ⟩ Aitäh Abro kaptenile!

Saarte Hääl
Copy
Abruka sadam.
Abruka sadam. Foto: Peeter Kukk

Mul on olnud suurem paus – üle mitmekümne aasta – teie imelise saarega, kuid alates eelmisest suvest, kui taas üle pika aja saarele tulin, kavatsen seda teha nüüd iga suvi. Olen saanud nii palju positiivsust teie imeliselt armsalt saarelt, teie ääretult kenadelt inimestelt, kes on hingele pai teinud, ja nüüdki veel mõtlen sellele ilusale suvele, kui nädal Kuressaares sai oldud.

Siinkohal olekski mul suur soov tänada Abro laeva kaptenit ja teist meremeest, kes ühel ilusal päikselisel suvepäeval kaks "mamslit" sõbralikult oma laevale võtsid ja me väikese merereisi Abrukale kaasa saime teha. Olime just jalutamas ning kuulamas merelainete loksumist ja seda imelist rahu, kui märkasime seda laevukest. Kuna olime teie saarel lihtsalt külas ning ei tunne kohti ega kõiki võimalusi, siis otsustasin küsida, kas oleks võimalik nende laevaga üks merereis kaasa teha, et saada üks järjekordne meeldiv mälestus Saaremaal oldud ajast. Laev oli peaaegu kohe väljumas, aga sellest hoolimata oli kapten väga sõbralik ja külalislahke ning saime loa :)

Lugesin täna teie lehest artiklit Abrukast ja seal oli ka Abro pilt ning kohe tekkis soov tänada Abro kaptenit selle ilusa päeva, sõbralikkuse ja vastutuleku eest.

Suure lugupidamisega Marika Tallinnast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles