Saaremaa valla juristiks valiti Liina Sepp

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Saaremaa vallavalitsus
Saaremaa vallavalitsus Foto: Liina Õun

Oktoobrist asub Saaremaa vallavalitsuse juristina tööle Liina Sepp.

Ta on Saaremaalt pärit ja lõpetanud Kuressaare Gümnaasiumi, kuid elab praegu mandril ja töötab alates 2017. aastast Harku vallavalitsuses planeerimis- ja ehitusosakonna juristina. Enne seda on ta töötanud Patendiametis ning Eesti Maksu- ja Tolliametis.

Liina Sepal on magistrikraad Tallinna Tehnikaülikooli personalitöö ja -arenduse erialal ning õigusteaduste bakalaureusekraad Tartu Ülikoolist.

Liina Sepp valiti Saaremaa vallavalitsuse juristiks kuue kandidaadi seast. „Liina valituks osutumist toetas eelkõige tema senine hariduskäik ja töökogemus,“ põhjendas vallasekretär Liis Juulik.

„Ülesanded, mida Liina Harku vallavalitsuses täidab, on analoogsed nendega, mida Saaremaa vallavalitsuse juristid täidavad ja seetõttu kohaneb ta loodetavasti uues meeskonnas kiirelt. Ka Liinaga vestlemine näitas, et tema põhimõtted ja arusaamised nii juristi töö kui ka üleüldises kohaliku omavalitsuse kontekstis sobituvad väga hästi meie tänasesse meeskonda. Suur rõõm on ka see, et üks noor pere saab seetõttu jälle Saaremaale kolida.“

Liina ütles, et peab juristi tööd Saaremaa vallas heaks väljakutseks ja võimaluseks naasta kodusaarele, panustades seeläbi Saaremaa valla edasisse arengusse.

Liina Sepp asub vallavalitsusse tööle Tallinnasse uutele väljakutsetele suundunud juristi Elo Ilumäe asemele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles