Algas kandideerimine Incapi 2250 euro suurusele stipendiumile

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Incap.
Incap. Foto: Arno Mikkor

Saaremaal asuv suurim elektroonikatehas ja tippsisseseadega elektroonikatööstusettevõte Incap kutsub Tallinna Tehnikaülikooli bakalaureuseõppe inseneritudengeid kandideerima 2250 euro suurusele stipendiumile.

Incap Electronics Estonia tegevdirektori Greg Grace´i sõnul on stipendiumi eesmärk meelitada elektroonikatööstusesse järelkasvu ja tunnustada üht insenerialal õppivat noort. “Elektroonikatööstus on kasvav valdkond, inimesed kasutavad elektroonikat igapäevaselt üha enam, seetõttu vajab tööstus ka üha rohkem häid tippspetsialiste,” rääkis Grace.

SA Tallinna Tehnikaülikooli Arengufondi nõukogu esimees Robert Kiti sõnul on Arengufond kiireim sild tänase ettevõtja ning tema parima homse töötaja vahel. „Meie eesmärk on koguda ja vahendada toetusi TalTechis õppivatele noortele ning aidata seeläbi siinsetel ettevõtetel Eesti parimad töötajad üles leida,“ rääkis Kitt. „Edukaimad ettevõtted on need, mis viivad organiseeritud teadmised reaalsuseks. TalTechi Arengufond pakub selleks juba täna tõhusat võimalust,“ sõnas ta.

“Otsime aktiivset oma eriala fänni, kes tahab arendada elektroonikavaldkonna tipptegijaks ning pakume talle häid võimalusi saada lisaks stipendiumile ka väärtuslikud praktilised kogemused maailmatasemel elektroonikatööstusettevõttes,” lisas Grace. “Meie eesmärk on teha ka stipendiaadiga koostööd, pakume praktikavõimalust ja abi kursuse- ja lõputöö teema valikul ning juhendamisel.”

Incapi bakalaureuseõppe stipendiumile saavad kandideerida Tallinna Tehnikaülikooli inseneriteaduskonna elektroenergeetika ja mehhatroonika, tootearenduse ja robootika või integreeritud tehnoloogiate bakalaureuseõppe tudengid.

Stipendiumile on võimalik kandideerida stipendiumile kuni 25. oktoobrini. Täpsem info kandideerijatele asub: https://www.taltech.ee/arengufond-2020-sugis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles