ULGUSAARLANE Treener Urmas Randma elu kõige suurem õnn ja õnnetus

Erki Berends
Copy
AINULAADNE KOHT: Urmas Randma tõdeb, et Saaremaal on kõik teistmoodi. Lähed suvalisse kohta või külla, mida naturaalsem, seda ilusam. Kõik on teistmoodi – kiviaiad, kalurikülad.
AINULAADNE KOHT: Urmas Randma tõdeb, et Saaremaal on kõik teistmoodi. Lähed suvalisse kohta või külla, mida naturaalsem, seda ilusam. Kõik on teistmoodi – kiviaiad, kalurikülad. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Ulgusaarlane, Saaremaa malefestivali korraldaja Urmas Randma tahab Saaremaa viia maailma malekaardile. Aastate tagant vaevab teda aga siiani sügis, mil uppus parvlaev Estonia. Selle pardal kustus ka kahe tema võistlustele sõitnud õpilase elu.

Oled pikka aega Pühajärve malefestivali teinud, miks otsustasid selle ka Saaremaal teha?

Kõlab liiga poeetiliselt, aga see on puhtalt austusest Saaremaa vastu. Pühajärvel on hästi välja tulnud. Nüüd aga mõtlesin enne kümme korda, kui otsuse tegin, ent võin öelda, et see oli väga hea samm. Male on nii sport kui ka kultuur ja sobib Saaremaa visiitkaardiks hästi. Paari nädala jooksul saadud tagasiside kohta võin öelda, et juba esimene turniir täitis seda rolli hästi. Julgelt tulevikule vastu! Kõik sponsorid olid nõus ja tulid hästi kaasa, edaspidi saab see vaid paremaks ja suuremaks minna ning sellest võib kujuneda korralik Saaremaa bränd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles