ÜKS TAAS JUURES ⟩ Saaremaale lisandus üks koroonapositiivne

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Koroonaviiruse testiga tuvastatakse Covid-19 IgG/IgM antikehad sõrmeotsaverest.
Koroonaviiruse testiga tuvastatakse Covid-19 IgG/IgM antikehad sõrmeotsaverest. Foto: Saarte Hääl

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5437 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 305 ehk 5,6% testide koguarvust. 

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusesse nakatumine tuvastati 130 inimesel. Ida-Virumaale lisandus 83 uut ning Tartumaale lisandus 32 uut positiivset testi tulemust. Pärnumaale lisandus 11 uut nakatunut ning Valgamaale kaheksa. Rapla- ja Lääne-Virumaale lisandus viis uut nakatunut, Järvamaale lisandus neli uut nakatunut.

Jõgeva- ja Põlvamaale lisandus kolm uut nakatunut. Lääne-, Viljandi- ja Võrumaale lisandus kaks uut positiivset ning Hiiu- ja Saaremaale lisandus juurde üks uus viirusekandja. 13 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht. Saaremaale lisandunud nakatunu nakkusallikas on teadmata.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 258,77 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 4,8%.

21. novembri hommikuse seisuga viibib haiglas 119 COVID-19 patsienti, juhitaval hingamisel on kaheksa patsienti. Koju saadeti kuus inimest, kolm inimest viidi üle mitte-Covid-19 osakonda. Ööpäeva jooksul uusi surmajuhtumeid ei lisandunud. Kokku on Eestis surnud 87 koroonaviirusesse nakatunud inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles