Ametikool kuulutas välja aasta koostööpartnerid

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Robbie Roberts Vanalinna Heaolusalongist ja Neeme Rand
Robbie Roberts Vanalinna Heaolusalongist ja Neeme Rand Foto: Taavi Tuisk

Kuressaare Ametikooli direktor Neeme Rand kuulutas neljapäeva pärastlõunal korraldatud kooli 98. sünnipäevale pühendatud vastuvõtul välja tänavused aasta koostööpartneri tiitli saajad.

"On väga hea meel, et ettevõtted leidsid tänavusel väga teistmoodi aastal võimalusi, et ametikooli õpilasi praktikale võtta, neid juhendada ning panustada mantlipärijate kasvatamisesse ja arendamisesse," rääkis Rand.

Tänavused Kuressaare Ametikooli aasta koostööpartnerid on:

Vanalinna Heaolusalong: "Tulid igati ja tänuväärselt meie juuksuriõpilastele vastu ja olid nõus neid suvejooksul praktikale võtma ning toetama."

Marika Mägi (Coop Saaremaa): "Teab millest räägib ja toob näiteid, mis juba täna hommikul kaubandussektoris uudis. Marika tegi meie klienditeenindaja kaubanduses õpperühma ühtseks. Marika suutis oskuslikult erinevate poodide klienditeenindajad motiveerida enda tööd analüüsima ja võrdlema teiste kaubanduskettidega. Esimene klienditeenindajate õpperühm sellel aastal, sajaprotsendiline kutseeksami läbimine - esimese aasta kohta päris uhke! Marika ei ole lihtsalt hea koolitaja, ta tegi sel aastal ka täiskasvanute koolitaja kutse!"

Resto Hafen: "Meie õpilased on ennast alati tundnud praktikal olles, et nad kuuluvad sinna perekonda ja on oodatud. Praktika kaitsmisel tuuakse välja, et see on restoran, kuhu läheks kohe tööle ja kitsaskohtasid ei olegi. Aitäh peakokkadele! Kaupo Raaper ja Mikko Laaster - olete aidanud meie õppetöö arengule kaasa.

Miika Õunaid (Grand Rose SPA Hotell): "Alati sõbralik, lahke ja vastutulelik. Meie praktikal olevad õpilased on väga rahul. Miika leiab alati koha ja aega meie välispraktikantidega tegelemiseks. Korraldab hotellis ägedaid ekskursioone ja tema tunnid on põnevad."

Philippe Robert Hâche: "Tegeleb meie praktikatele minevate õpilaste keelelise ettevalmistusega, on koostanud eesti-prantsuse-eesti keelse kondiitri eriala sõnastiku õpilaste praktika lihtsustamiseks ja tegeleb alati ka meile praktikale või külla tulevate prantsuse õpilaste ja õpetajatega."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles